Skip to main content

Mooie actie van Ed Aldus

Ed doneert vijf euro van elke verkochte verjaardagskalender 2024 aan De Kleine Duiker en schrijft hierover op zijn site:
“De verjaardagskalender (Editie 2024) is vanaf nu te koop. Deze unieke kalender bevat eigen gefotografeerde vogels. Een deel van de opbrengst doneer ik aan “De Kleine Duiker”, een recreatieboerderij in Barendrecht die recentelijk zwaar getroffen is door een brand. Deze verjaardagskalender is niet alleen een stijlvolle manier om de verjaardagen van geliefden bij te houden, maar biedt ook liefhebbers van natuurfotografie iets bijzonders.

Elk verkocht exemplaar van de kalender levert €5 op voor “De Kleine Duiker”. Het hoofdgebouw van de recreatieboerderij is op 13 april door brand verwoest, ik het gebouw was o.a. een werkplaats, toiletten en horecagelegenheid gehuisvest. De schade is enorm, en ondanks een goede verzekering zijn er acute tekorten, zoals verloren inkomsten uit de horeca en niet door verzekering gedekte gereedschappen.

Door een kalender te kopen, haalt u niet alleen een mooi product in huis, maar steunt u ook een waardevol doel. Ik zal te zijner tijd bekendmaken hoeveel we samen hebben ingezameld en de cheque persoonlijk aan Kees Silvis, de voorzitter van De Kleine Duiker, overhandigen.”