Skip to main content

Kramen voor de kerstmarkt

Op 15 december a.s. is de jaarlijkse Kerstmarkt op De Kleine Duiker. Deze duurt van 16.00 – 20.00 uur. Naast de verkoop van producten zijn er activiteiten als het aansteken van de verlichting in de kerstboom en het zingen van kerstliederen. Natuurlijk is er warme chocolademelk en glühwein verkrijgbaar.

Er zijn nog enkele kramen op de Kerstmarkt beschikbaar. Inwoners uit Barendrecht, die bijvoorbeeld zelf kaarten of sieraden maken, schilderen, kunnen hun creaties tijdens de Kerstmarkt verkopen. Tevens kunnen zij reclame maken voor een eventuele workshop. Voor deze groep is een hele marktkraam is te huur voor € 20,-, een halve voor € 10,-. 

Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen aan streekmarkt@dekleineduiker.nl . Daar kun je uiteraard ook terecht voor vragen of verdere informatie.