De Kleine Duiker ligt midden in het recreatiegebied de Zuidpolder. Onlangs is dit gebied uitgebreid. U kunt er lekker doorheen wandelen, maar wat dacht u van een kanotochtje? Vaar door het riet en beleef de natuur van een geheel andere kant. Lekker in uw eigen tempo, peddelt u zo ver als u wilt. Ontdek verschillende dieren boven en onder water!

Kano verhuur

De huur van een kano kost:

€ 35,00 per dag (10.00uur tot 16.30 uur)

€ 7,50 per uur

Bij te laat binnenkomen wordt een extra bedrag van € 4,00 per half uur te laat gerekend.

€ 50,00 borg (de borg dient contant te worden voldaan). Wij hebben verschillende soorten kano's. De minimumleeftijd om een kano te huren is 15 jaar.

U kunt dagelijks een kano huren tussen 10.00 en 16.30 uur.
Reserveren is alleen voor groepen aanbevolen. U kunt reserveren via info@dekleineduiker.nl

Wilt u ook een picknickpakket (vanaf tien personen), mail dan minimaal 48 uur van tevoren voor een reservering. U krijgt voor € 10,00 per persoon: 3 broodjes, 1 stuk fruit, 1 kleine choco-reep, 1 pakje melk of vruchtensap en natuurlijk bestek en een kleed mee. Omdat wij alles dagvers voor u inkopen en klaarmaken, is het picknickpakket op zijn vroegst vanaf 10.00 uur beschikbaar.

Geen picknick, maar wel trek in iets lekkers? Dan kunt u altijd in onze kantine terecht. Geniet ook van het heerlijke terras aan het water!
Graag maken wij u erop attent dat u zowel contant als met pin af kunt rekenen.Volg ons op: