Humanitas DMH

Contact met dieren en werken in de natuur werkt vaak heilzaam op mensen. Wij zijn er trots op dat wij samenwerken met deze bijzondere mensen.


Zo'n twintig mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking vinden een zinvolle en prettige dagbesteding bij De Kleine Duiker. Sommigen komen al jaren bij ons over de vloer en voelen zich helemaal thuis. Samen met de vele vrijwilligers die zich voor onze boerderij inzetten, zorgen zij voor een levendige sfeer vol bedrijvigheid.

Iedere cliënt van Humanitas DMH krijgt een taak die is afgestemd op zijn of haar niveau en mogelijkheden. Bijvoorbeeld helpen bij de verzorging van de dieren, stallen schoonmaken of helpen in de kantine. In het voorjaar en in de zomer wordt er veel gewerkt in de moestuin. Gesteund door twee enthousiaste begeleiders hebben de cliënten iedere dag weer andere taken en leren zij steeds nieuwe vaardigheden.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.humanitas-dmh.nl. Wilt u een begeleider van de Humanitas-cliënten bij De Kleine Duiker spreken? Dan kunt u bellen naar 06-83673736.

Volg ons op: