De boeren van De Kleine Duiker

De vier vaste medewerkers van De Kleine Duiker hebben de dagelijkse leiding over de boerderij.cees kl.jpg

Cees, sinds 1 maart 2017 beheerder op De Kleine Duiker. Tot zeven jaar geleden was hij werkzaam als beheerder op kinderboerderij de Kooi in Rotterdam-Zuid. Daarna heeft hij 7 jaar gewerkt als schaapherder in IJsselmonde en Barendrecht. Als je de border collies op de boerderij ziet lopen dan is Cees er ook. De honden hebben altijd bij de schaapskudde gewerkt en doen nu dienst als boerderijhond.

150719 Richard lr  1.jpg

Richard is terreinmedewerker en dierenverzorger, hij is een echte duizendpoot. U kunt hem overal op het terrein tegenkomen. Hij is altijd bereid uw vragen op zijn eigen wijze te beantwoorden.

Judith is dierenverzorgster. Zij is in en om alle stallen te vinden, maar haar favoriete dieren zijn de geiten en de konijnen.

Elize.JPG

Elize, is dierenverzorger. Op 1 januari 2018 is zij ons team komen versterkenDe vrijwilligers

Ruim 60 vrijwilligers helpen mee met allerlei taken en daar zijn we enorm blij mee. Dankzij hun inzet kunnen allerlei projecten, workshops en evenementen worden gerealiseerd. We kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, met name is er behoefte aan een 'klusjesman', mensen die in de horeca willen werken en in de tuinen. Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen via info@dekleineduiker.nl en meer informatie vragen. Langskomen kan uiteraard ook.

.

Volg ons op: