Ruimte huren

Bent u op zoek naar een ruimte voor een overleg, workshop, of een andere activiteit met een groep? Dan kunt u onze hooimijt huren!


De hooimijt dient natuurlijk voor opslag van hooi. Daaronder vindt u een ruimte die u kunt huren voor een bijeenkomst, een babyshower, uw hobbyclub of een andere activiteit. U kunt hier in alle rust uw activiteit organiseren. Tussendoor loopt u lekker een rondje in de frisse buitenlucht. Of u combineert uw activiteit met een rondleiding op de boerderij. Er is veel mogelijk, wij denken graag met u mee!

Indeling

De tafels en stoelen zijn flexibel in te delen. In een carré opstelling (vierkant met stoelen rondom) kunnen er ongeveer 15 personen in de ruimte. Wilt u dat wij de ruimte leegmaken? Dan kan dat natuurlijk ook. Heeft u cateringwensen, zoals een lunch, een taart, een aangeklede borrel, een barbecue of iets anders lekkers? Laat u dit dan weten, dan zorgen wij hier voor.

Verhuur van de hooimijt is per dagdeel van maximaal 4 uur, van 8.30-12.30 uur of van 12.30-16.30 uur. In tegenstelling tot het verleden is zelf-catering niet meer toegestaan. Vanuit de kantine kunnen wij u voorzien van koffie/thee, broodjes, taart of wat u wenst. Dit alles kunt u bespreken bij reservering. Wij vragen bij reservering een aanbetaling te voldoen contant of per pin.

Voor meer informatie omtrent prijzen/beschikbaarheid: info@dekleineduiker.nl


Volg ons op: