Verklaring van het Bestuur

17-02-2018

Het bestuur van Stichting De Kleine Duiker heeft kennis genomen van de berichtgeving omtrent de veroordeling van dhr. RvE, onze voormalige beheerder.

Het spreekt voor zich dat hij nu voor onbepaalde tijd niet meer welkom is op ons erf.

Wij zijn ons bewust van het feit dat wij met kwetsbare doelgroepen werken en ontvangen op de boerderij. Veiligheid, waarden en normbesef staat bij ons hoog in het vaandel. Toen de situatie zich voordeed hebben wij dan ook passende maatregelen genomen.

Nadere toelichting

Juni 2016 ontving het bestuur het bericht dat er een onderzoek inzake een mogelijk zedendelict was gestart naar onze toenmalige beheerder. Het bestuur heeft per direct betrokkene op non-actief gesteld.

Na de zomer van 2016 is dhr Cees van der Sman als part-time vervanger aangesteld.

Toen duidelijk werd dat onderzoek en afhandeling een langdurige zaak zou worden is met de dhr R.v.E een afspraak gemaakt om tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst te komen. Op 1 april 2017 eindigde het feitelijke dienstverband van betrokkene.

Dit maakte de weg vrij om een nieuwe beheerder aan te stellen. Op 1 april 2017 is dhr. Cees van de Sman, die eerder al als part-time beheerder fungeerde, als full-time beheerder aangesteld.

Terug naar vorige pagina

Volg ons op: