Rabobank verlengt contract met De Kleine Duiker

04-02-2016

Steven Enneman, directeur Bedrijven bij de Rabobank overhandigde onlangs een nieuw sponsorbord aan De Kleine Duiker. Hiermee onderstreepte hij symbolisch dat de bank het sponsorcontract met De Kleine Duiker verlengt. Het bestuur van De Kleine Duiker is blij met deze verlenging.
De Rabobank is al jaren een belangrijke relatie voor De Kleine Duiker. Ook voor de komende jaren kan zij rekenen op de ondersteuning van de bank. Later dit jaar worden op het terrein van De Kleine Duiker als tegenprestatie de Rabo Zomerspelen georganiseerd.
Steven Enneman vertelt trots: ‘De Rabo Zomerspelen worden dit jaar voor de eerste keer georganiseerd en stellen ons in staat om door het leggen van de juiste verbindingen een leuk evenement te organiseren op de fraaie accommodatie van De Kleine Duiker. Samen met een aantal lokale sportverenigingen en de Buurtcoaches Barendrecht wordt een gevarieerd sport- en spelprogramma voor allerlei doelgroepen in de lokale samenleving. Door met lokale partijen samen te werken hebben we ook hier weer een aandeel in elkaar.’ Meer informatie over de Rabo Zomerspelen volgt in het voorjaar.

Terug naar vorige pagina

Volg ons op: